Kosterbouw
Zeestraat 40
2042 LC Zandvoort
Tel: 023-5712013
info@kosterbouw.nl


Profiel

KosterBouw Aannemersbedrijf is een aannemingsbedrijf 
dat met name regionaal actief is op het gebied van 
verbouw, nieuwbouw, renovatie en onderhoud en dat 
streeft naar het beantwoorden van de vraag naar 
ontwikkeling,productie en levering van een hoogwaardig resultaat.Het ontwerp, de vergunning, uitvoering,planning en co÷rdinatie kunnen door onze medewerkers worden verzorgd.

Diverse certificaten staan garant voor een professionele werkwijze die zich met name kenmerkt door kwaliteit,klantgerichtheid en flexibiliteit.
In de loop van de jaren heeft dit geresulteerd in een vaste en tevreden klantenkring bestaande uit zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Het bedrijf is opgericht in 1968, en is een familiebedrijf dat 5 jaar geleden versterkt is door de 2e generatie. De oprichter, Jan Koster, draagt de verantwoordelijkheid geleidelijk over aan zijn beide zonen die het bedrijf klaarstomen voor de aankomende decennia.

KosterBouw Aannemersbedrijf is een klantgedreven organisatie met een veelzijdige groep medewerkers die beschikken over een gedegen deskundigheid.
Het gedeelte dat verantwoordelijk is voor de uitvoering bestaat uit een eigen team van ervaren timmerlieden in vaste dienst, dat samenwerkt met een geselecteerde groep van onderaannemers waar al jaren lang mee gewerkt wordt.

 
 
 
  © Kosterbouw | Development by Netexpo Internet Services